Nascholing

Workshop Lied interpretatie

Archief

In deze workshop zal de nadruk liggen op de techniek om je zo persoonlijk mogelijk te verbinden met het nummer dat je zingt.

We benoemen en traceren de specifieke obstakels en ingesleten patronen die het spel beïnvloeden en geleid hebben tot een vervlakte uiting van je talent. Op een effectieve manier leer je hoe jouw belevingswereld vrij van die factoren, beleefd kan worden. Een zoektocht naar verfijndheid die ondergedompeld is geraakt in eenzelfde saus van op resultaat gericht denken. Een techniek die je de mogelijkheid geeft om tot een eigen interpretatie te komen en jouw fantasie weer ruim baan zal geven.

De workshop bestaat uit vier blokken van ieder drie uur. Data zullen worden bepaald zodra de versoepelingen duidelijk zijn.

De docent is Wil van der Meer. Hij is docent liedinterpretatie aan de Frank Sanders Akademie voor Musical en Muziektheater en is de spelcoach voor diverse acteurs. Ook is hij regisseur van een groot aantal cabaretprogramma’s van o.a Joep Onderdelinden, Ellen Dikker, Johan Goossens, Lonneke Dort en het laatste programma ‘Subtropique’ van de Fransse Eijkel.

De bijdrage voor de leden van ACT is € 235. Er is ruimte voor zes deelnemers. Bij overschrijving van het aantal deelnemers kijken we of er een extra workshop gepland kan worden.

Aanmelden via: actkantoor@acteursbelangen.nl

 

Andere workshops