Nascholing

Mark Travis

Archief

Authentic performances cannot be directed or acted. They must emerge from the real emotions of the characters. The Travis Technique is a practical psychological approach to the creation and development of characters that guarantees authenticity in all aspects of storytelling and filmmaking.

Mark Travis’ carrière is zeer eclectisch: hij is al meer dan 30 jaar een award-winning theater-, film-en tv-regisseur, schreef scripts voor film en televisie en is auteur van drie boeken. Hij begeleidt en geeft onderwijs aan regisseurs en acteurs en werkt als consultant voor schrijvers en producenten en bij producties. Hij staat bekend om zijn Travis Techniek. Voor meer informatie zie www.markwtravis.com

Wat is een ACTORS Bootcamp precies?
In 5 dagen leer je werken vanuit de Travis Technique- Je werkt met “The Master Himself”- Hoe kan je jezelf te allen tijde aansturen en voeden, zonder afhankelijk te zijn
van een (matig communicerende) regisseur of (matige) tekst- Een intensieve training die jezelf nog lang kan voorzetten

Wynn Heliczer over Mark Travis:
“Mijn ervaring met Mark is dat hij je -als vanzelf- inzicht kan geven. Van niets iets maken. Ik vond het super ‘cool’ om te ervaren en zodra ik dat had gedaan: onmisbaar. Ik gebruik het nog elke dag.”

Waldemar Torenstra over Mark Travis:
“Mark Travis is een heel goede en inspirerende leraar, die je leert hoe je je eigen weg kan gaan binnen een script en je jezelf tot uitzonderlijke prestaties kan laten komen. Daarbij kijkt hij op een heel goede humorvolle manier naar het acteervak, maar ook naar schrijvers en regisseurs. Echt een aanrader!”

Andere workshops