Nieuws

12 september 2012

Volle Zalen 2.0

ACT Nieuws

Een inspiratieavond voor makers, uitvoerders en marketeers om (gezamenlijk) oplossingen te bedenken om meer publiek te trekken 

Wanneer: maandag 24 september 2012
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Waar: Rozentheater, Rozengracht 117 Amsterdam (klik hier voor routebeschrijving) 
Kosten: €5,- p.p. cash te betalen bij de locatie

In april organiseerde ACT de debatavond Volle Zalen, waarbij gesproken werd over manieren om de zalen in de theaters (weer) vol te krijgen. Deze avond zorgde voor veel gesprekstof en gaf genoeg aanknopingspunten voor een vervolg: Volle Zalen 2.0. De focus ligt tijdens deze inspiratieavond op het publiek en ieders rol met en ten opzichte van het publiek. 

Hoe zie jij je rol als maker, acteur, programmeur of marketeer om meer publiek naar het theater te krijgen? En hoe kan je elkaar daarbij versterken? Hoe kan je een voorstelling verkopen zonder concessies te doen op het artistieke product? En hoe ver ben je bereidt te gaan? Hoe kunnen we zonder budget toch het publiek bereiken en raken? Kortom: hoe kan jij voor volle zalen zorgen?

Tijdens deze avond gaan we met elkaar in gesprek op zoek naar oplossingen. Aan het einde van de avond hopen we dat iedereen met nieuwe inzichten en een aantal actiepunten naar huis gaat. Meld je aan voor deze inspiratieavond door een email te sturen naar: actdebat@acteursbelangen.nl

Deze avond wordt georganiseerd door ACT, Bureau Promotie Podiumkunsten en de Associatie voor Culturele Marketing en Communicatie (ACMC)

Laatste nieuws