Nieuws

4 april 2024

Vertrouwenspersoon van ACT: Ranhgyll Barnaart

ACT Nieuws

Lieve ACT Leden,

Ik ben Ranhgyll Barnaart, 36 lentes jong en naast actrice en leerkracht ook sinds 2018 werkzaam als gecertificeerd vertrouwenspersoon. Met groot genoegen mag ik jullie laten weten dat ik vanaf nu ook voor ACT werkzaam zal zijn binnen de functie als vertrouwenspersoon.

De afgelopen jaren zijn er belangrijke ontwikkelingen geweest om onze sector veiliger te maken zoals de ACT Commissie Veilige Werkvloer en het meldpunt Mores die fantastisch werk doen. Echter hebben wij gemerkt dat er in de praktijk behoefte is aan nog meer laagdrempeliger contact.

Dit is waarom ACT ervoor heeft gekozen een intern vertrouwenspersoon aan te stellen.

De vertrouwenspersoon is een aanspreekpunt voor medewerkers, in jullie geval ACT leden die met ongewenste omgangsvormen worden geconfronteerd op de werkvloer. Denk hierbij aan o.a. seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, agressie en/of lichamelijk/verbaal geweld.

Als vertrouwenspersoon werk ik altijd onafhankelijk en volgens een geheimhoudingsplicht.

Voel je vrij contact met mij op te nemen als je graag je verhaal vertrouwelijk kwijt wil na een vervelende situatie op de werkvloer. Ik zal naar je luisteren en samen op een informele wijze met je meedenken.

Gesprekken kunnen zowel telefonisch of vis à vis plaatsvinden.

Je kan mij bereiken via mijn mobiele nummer of mailadres. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn mijn telefoon op te nemen, laat dan je contactgegevens achter via de voicemail of mail. Ik zal dan contact met je opnemen.

Groetjes Ranhgyll Barnaart

Contactgegevens

Tel: 06 36432173

Mail: ranhgyll@hotmail.com

Laatste nieuws