Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Tom Jaspers
Tom Jaspers
Tom studeerde in 2014 af aan de ArtEZ Toneelschool en werkt sindsdien als acteur en regisseur. Momenteel is hij op de planken te zien in De Lorentzformule van Rieks Swarte & Rik van de Bos en in de bioscoop in De Dirigent van Maria Peters. In mei '19 gaat in Duitsland de opera Don Giovanni in première, waarbij Tom regisseur Martina Veh assisteert. 4 juli '19 gaat zijn eerste solo Andiamo in première.

Hiervoor begon Tom met een stage in de marathonvoorstelling Casanova van Toneelgroep de Appel (Aus Greidanus sr) en de hoofdrol K in Het Slot (Julie Van den Berghe) Daarnaast speelde hij o.a. bij ’t Barre Land, Toneelgroep Oostpool, De Queeste, Amsterdamse Bostheater, Het Nationale Toneel en Sonnevanck/Het Gelders Orkest. Hij werkte met o.a. Theu Boermans, Julie Van den Berghe, Casper Vandeputte, Suzan Boogaerdt, Marlies Heuer en Bert Luppes.

Tom’s schrijf- en regiedebuut Herostratos werd lovend ontvangen. ("Huis-Clos-sensatie in optima forma" **** Kester Freriks) Daarna regisseerde hij Brandkoorts, Eyecatcher, De Dochter van de Boevenkoning en maakte hij voorstellingen in Tsjechië en Egypte.