Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Suzanne Spliethoff
Suzanne Spliethoff
Suzanne Spliethoff is geboren op 22 oktober 1982 te Beverwijk en is een Nederlands actrice, presentatrice en dagvoorzitter.

U kunt Suzanne kennen van het tv-programma Life is Beautiful op RTL4 en als verslaggever van IJburgTV. Ook presenteert zij al 9 jaar lang een wekelijks live kinderprogramma bij Emma TV, het interne tv-station van het Emma Kinderziekenhuis/AMC.
Naast haar theateropleiding heeft Suzanne de studie Biomedische Wetenschappen afgerond, waardoor ze een veelgevraagd presentatrice en dagvoorzitter is voor ziekenhuizen, farmaceuten en zorgverzekeraars. Haar fascinatie voor de wetenschap kan ze ook goed inzetten als zakelijk leider en actrice van Het Acteursgenootschap, waarmee ze internationale voorstellingen voor de academische wereld speelt.
Verder was ze co-host van het live ondernemersprogramma Azaken Live, heeft ze vele video’s gemaakt voor klanten als ABN AMRO, Center Parcs en Praxis en heeft ze veel ervaring met podiumpresentaties tijdens evenementen, zoals de Uitmarkt.

www.suzannespliethoff.nl