Nieuws

17 november 2015

Speciale ACTkorting op Een Soort Hades

Toneel

Op maandag 23 november krijgen ACTleden meer dan 60% korting op speciale Adventure Seatkaarten voor Een Soort Hades van Theater Utrecht. Als ACTlid betaal je geen €27,50 maar slechts €10!

 

Thibaud Delpeut regisseert Een Soort Hades, een portret van een groep patiënten, hun familie en verzorgers in een psychiatrische inrichting, van de gevierde en omstreden Zweedse schrijver Lars Norén. De voorstelling wordt gespeeld door een ensemble van twaalf acteurs met o.a. Wendell Jaspers, Peter Blok en Guy Clemens.

 

Een soort Hades (1996) vertelt het verhaal van een groep patiënten, hun familie en verzorgers in een psychiatrische inrichting. Een wereld die Norén van binnenuit kent, hij werd na een depressie korte tijd zelf opgenomen. Hij portretteerde met deze verschillende karakters de groeiende groep verschoppelingen in onze maatschappij. Net als Norén zet Delpeut de zwakkeren in onze samenleving centraal in een tijd van maakbaar geluk en afbrokkelende zorg. Kijk op www.ssba.nl/hades voor meer informatie en een kijkje achter de schermen.

 

Adventure Seats: Beleef Een Soort Hades van nóg dichterbij

Theater Utrecht biedt een uitzonderlijke theaterervaring. Speciaal voor de voorstelling Een Soort Hades zijn er een aantal exclusieve zitplaatsen beschikbaar óp het toneel. Als ACTlid betaal voor deze Adventure Seats geen €27,50 maar slechts €10!

Let op:
De speciale ACTkaarten voor de adventure seats zijn alleen te bestellen via deze link:
https://ssba.pvxgateway.com/tickets/2015-1123AP?channel=ssba&locale=nl_NL&coupon=AAC

Laatste nieuws