Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Roosmarijn Luyten
Roosmarijn Luyten
https://www.roosmarijnluyten.com/
Roosmarijn is afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst en volgde extra danslessen (jazz) aan de Opleiding Docent Theaterdans.
Volgend seizoen zal ze te zien zijn in de voorstelling Juffenballet, een coproductie van BonteHond en Maas Theater en Dans.
Afgelopen zomer speelde ze in STORK!, een muziektheatervoorstelling op locatie, en later dat jaar in de speelfilm All You Need Is Love. Vorig seizoen was ze te zien in de musical De Marathon, de muzikale speelfilm De Zevende Hemel en de familiemusical Dolfje Weerwolfje. Voor de Parade maakte en speelde Roosmarijn LEUK bij BonteHond. Ze speelde Rachel Hazes in het laatste seizoen van de musical Hij Gelooft in Mij. In de seizoenen daarvoor was ze in deze musical alternate voor alle vrouwenrollen.
Roosmarijn heeft 5 seizoenen bij TGMAX gespeeld, in de voorstellingen Peter Pan Was Hier, HELP, Kortjakje en Maanvirus. Ze heeft getourd met Orkest MaxTak, Theatergroep ZEP, Opus One, zingt bij B-Movie Orchestra en in PLAY van Club Dauphine, had gastrollen in o.a. Soof de serie, JEUK, Als De Dijken Breken, KLEM, Moordvrouw, De Mannen van Dokter Anne, Flikken Rotterdam ea, en speelde in de film Sonny Boy.