Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Writersroom ROSE stories
WRITERSROOM

Maandag 24 juni | 16.00 – 18.00 | Theater Bellevue

Na twee geweldige edities organiseert ROSE stories, in samenwerking met Bellevue, alweer de derde editie van WRITERSROOM! Drie makers zullen hun scenario in ontwikkeling presenteren aan een publiek van vakgenoten en geïnteresseerden.

Wil je aanwezig zijn? Een kaartje kost 7,50 inclusief drankje!

Aanmelden kan hier!

Kijk hier voor meer informatie en de verslagen van eerdere edities.

WRITERSROOM is een broedplaats en netwerkgelegenheid die staat voor vernieuwing van ontwikkelingsmogelijkheden. Het doel is meer aandacht genereren voor inclusiviteit in audiovisuele producties, schrijvers verder op weg helpen in hun verhaalontwikkeling en Nederlandse producties beter aan te laten sluiten op de behoeften van een divers publiek. Onder begeleiding van ROSE stories krijgen de schrijvers voorafgaand aan de presentaties coaching van ervaren scenarioschrijvers, een pitchtraining en een repetitiedag met acteurs en een regisseur. Op de dag van het evenement introduceren zij hun plan en delen ze hun visie en vervolgens spelen acteurs een of twee scènes die door de maker zijn geselecteerd. Het publiek krijgt daarna de gelegenheid om feedback te geven en op deze manier de schrijvers te helpen in de ontwikkeling van hun scenario.

Deze editie van WRITERSROOM komt tot stand in samenwerking met Theater Bellevue en wordt mede mogelijk gemaakt door de Dutch Academy For Film (DAFF).
SolliciterenStuur een mail naar info@rosestories.nl
Plaatsingsdatum vacature: 10 Juni 2019
Vervaldatum vacature: 28 Juni 2019