Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Ben jij opgeleid op het gebied van theater of drama en wil je ervaren of het werken als CliniClown bij je past? Kom dan naar de oriëntatieworkshop in ons CliniClownshuis in Amersfoort op zaterdag 30 november 2019 van 10-17.00 uur.

De CliniClown werkt op het snijvlak van theater en de zorg en is voor het kind of de mens met dementie een venster naar buiten en opent de deur naar verbeelding. De kracht van de CliniClown is dat hij vanuit werkelijke aandacht bij ieder contact écht kijkt naar degene die hij ontmoet. De CliniClown erkent de werkelijkheid eb de behoefte en gevoelens van de ander en nodigt uit om mee te spelen in wat op dat moment ontstaat.
Tijdens de oriëntatieworkshop ga je ervaren of het werken als CliniClown ook iets voor jou is.

De workshop is voor iedereen die een opleiding op het gebied van theater of drama (zoals Docent Theater, Acteursopleiding of Creatieve Therapie Drama) heeft gevolgd of vergelijkbare ruime (praktijk) ervaring heeft op het gebied van theater/drama en clownerie. De kosten voor deelname bedragen € 50 inclusief lunch.

Kijk voor meer informatie op https://www.cliniclowns.nl/wie-zijn-we/werken-bij/orientatieworkshop.
Heb je interesse? Meld je dan aan via aanmelding@cliniclowns.nl. Vermeld daarbij dat het om de oriëntatieworkshop gaat en stuur je cv mee.
SolliciterenStuur een mail naar aanmelding@cliniclowns.nl
Plaatsingsdatum vacature: 27 Augustus 2019
Vervaldatum vacature: 8 Oktober 2019