Prikbord

29 oktober 2020

Personages gezocht voor Betuwes WO2 educatie project.

Betaalde functie

Voor een educatie project zijn wij opzoek naar 7 acteurs die 7 verschillende personages kunnen uitbeelden om het verhaal van de Betuwe tijdens de tweede wereldoorlog te vertellen.

Na het mislukking van operatie Market Garden kwam de frontlinie door de Betuwe te lopen. De gevolgen waren 198 dagen strijd, en massa evacuatie van de bevolking. Met deze unique media productie willen we deze verhaal uitbeelden op een moderne manier voor een jongere publiek. Hiervoor hebben we acteurs nodig om de volgende personages in leven te brengen: een Duitse soldaat (18 jaar), twee Amerikanen (28 & 32 jaar), een Britse soldaat (20 jaar), en drie burgers (16, 31 en 32 jaar).

Lijkt dit project voor jou ook interessant? Check dan deze link om meer over de personages te leren: https://drive.google.com/drive/folders/1h0rwLleqkeZQ1wvjdNIuEtzbGOvuk3Mh?usp=sharing

Wij zijn op zoek naar acteurs die voornamelijk de karaktertypes kunnen uitbeelden, mocht je toevallig ook de gelijkenis delen dan is dit een bonus!

De draaidag voor het project zal plaats vinden in een studio in Arnhem, ergens halverwege januari. En zal ontstaan uit opnames per individuele personage, dus niet als groep te gelijk. Er is een vergoeding voor dit project.