Prikbord

20 augustus 2023

Ignoring the body’s song

Onbetaalde functie

Fysieke acteurs gezocht in de buurt van Amsterdam, voor een afstudeervoorstelling van de Toneelacademie Maastricht. In de periode November – December 2023.

Beste allemaal, ik ben Stefan Droger en aankomend jaar ga ik afstuderen van de Toneelacademie Maastricht aan de regie opleiding. Hiervoor ben ik opzoek naar fysieke acteurs, die geïnteresseerd zouden zijn in het maken van de voorstelling: Ignoring the body’s song. Een concept dat is ontstaan vanuit een onderzoek naar slapen, waarin ik mijzelf 2 maanden lang heb gefilmd. Waarin het gefilmde beeldmateriaal de basis vormde voor het concept en de performance. De voorstelling wordt een pleidooi voor het behoud van onze nachtrust en het beter luisteren naar wat het lichaam nodig heeft in een wereld waarin produceren en arbeid, vaak de bovenhand lijkt te hebben.

Aangezien de performance een afstudeervoorstelling is ben ik niet in staat tot betaling. Echter worden reiskosten vergoed en zorg ik voor eten en drinken.

Om mij alvast een beetje te leren kennen is hierbij mijn website met daarop mijn portfolio: https://www.stefan-droger.nl/