Prikbord

1 maart 2023

Edelfigurant in bioscoopfilm

Onbetaalde functie

Actrice/edelfigurant gezocht voor bioscoopfilm

Het gaat om de rol van Mieneke. Een oudere Nederlands uitziende vrouw.

Mieneke is een vrouw op leeftijd 65-75, die slachtoffer is van telefoonfraude.
Helaas komt dit veel te vaak echt voor.

WE FILMEN MAANDAG 10 APRIL.

De actrice die Mieneke zal spelen, zal gehaald en gebracht worden met de auto omstreken Amsterdam. Leiden is te ver, dan graag met eigen vervoer komen.

Ook niet belangrijk om te weten, gezien het kleinschalige budget voor deze speelfilm kunnen we je geen vergoeding of reiskosten betalen. Uiteraard is een lekker eten aanwezig (Surinaamse catering) en wordt je in een fijne creatieve sfeer ontvangen.

Wat meer informatie over Loverboy Amsterdam de bioscoopfilm:

LOVERBOY AMSTERDAM

De film Loverboy Amsterdam is tot stand gekomen door een webserie die Cyriel Guds eerder in 2021 heb gecreëerd, die viraal op Youtube ging met meer dan 800.000 views.

Dit heeft Cyriel zonder steun van een fonds maar met gespaarde geld zelf geschreven, geredigeerd, geproduceerd en de hoofdrol gespeeld.

Zie hier de trailer van de webserie:

Na het online succes hiervan zijn we bezig met de bioscoopfilm! Het team is groter, het verhaal gaat dieper en we hebben steun gekregen van donateurs en hulpverlenende organisaties die zich gezamenlijk met ons inzetten tegen de loverboy problematiek.

Wie is de regisseur?

Cyriel Guds, filmmaker en acteur (o.a. bekend van de Pathé film Suriname met Fajah Lourens en toneelvoorstelling Intouchables met Huub Stapel).

De logline van de bioscoopfilm:

Een alleenstaande vader die vecht om zijn dochter vrij te krijgen van de strenge toezicht van de kinderbescherming moet een torenhoge straatschuld afbetalen,

maar omdat hij het geld niet heeft wordt hij gedwongen om zijn schuld af te lossen door onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten als meedogenloze loverboy.

Persmomenten webserie & bioscoopfilm

https://www.telegraaf.nl/entertainment/1825380225/serie-over-loverboys-peter-r-de-vries-gaf-mij-zelfvertrouwen

https://www.at5.nl/artikelen/217358/serie-over-loverboys-in-amsterdam-via-drugsgebruik-de-prostitutie-in-getrokken

https://www.funx.nl/fragmenten/start-met-fernando/101ea7ab-fc0f-4cb2-94fa-9165148a23fd/2022-11-25-cyriel-guds-is-gaat-film-over-loverboys-maken-ik-zag-in-de-films-die-ik-maakte-hoe-vrouwen-werden-afgebeeld

Welke hoofdacteurs doen al mee?

Cyriel Guds, Mohammed Azaay, Esmee de la bretoniere, Olaf Ait Tami, Julia Batelaan, Barbara pouwels.
Plus de 2 rappers Jordymone9 en Skaffa.