Prikbord

30 mei 2022

Belevingsvoorlichter

Betaalde functie

Bureau B’lieve zoekt

Belevingsvoorlichter
Vanaf 1 juli 2022 tot 1 mei 2023 (indien beide partijen tevreden zijn kan de tijd omgezet worden naar onbepaalde tijd)

Ben jij ZZP-er en zou je ons in drukke periodes willen ondersteunen?
Ben jij flexibel in je tijden en dagen én niet ouder dan 30 jaar (speelleeftijd liefst begin 20)?
Heb jij gewerkt met de doelgroep van 12 tot 15 en 17 tot 22 jaar oud?
Heb jij een eigen auto tot je beschikking en vind je het geen probleem, wanneer dit weer mogelijk is, het hele land door te cruisen?
Ben je woonachtig in Noord Holland (liefst omgeving Heiloo of Hoogkarspel – i.v.m. het ophalen en terugbrengen van de presentatiematerialen)?

Lees dan verder!

Wij verzorgen voorlichtingen aan VMBO (tussen 12 en 15 jaar oud) & MBO (tussen 17 en 22 jaar oud) leerlingen door middel van interactieve, op beleving gerichte presentaties op scholen door heel Nederland. Het doel is om leerlingen te prikkelen om serieus na te denken over het volgen van een beroepsopleiding.

De opdrachtgevers zijn verschillende brancheorganisaties die op een zeer doelgroepgerichte wijze hun instroom willen bevorderen en/of behouden. Voor elk vakgebied is een aparte voorlichtingspresentatie ontworpen, passend bij de branche. Je zult, na uitgebreide training, door het hele land zelfstandig VMBO & MBO scholen bezoeken en met behulp van theatertechnieken en interactie jongeren stimuleren (op hun eigen belevingsniveau) om na te denken over hun eigen toekomst! Je zult met eigen auto door het land rijden met een plug & play presentatieset die speciaal is ontwikkeld voor deze campagnes.

We zoeken iemand die enthousiast is en zich oprecht wil committeren aan dit project; je moet “feeling” hebben met de doelgroep en het leuk vinden om met jongeren om te gaan. Belangrijk is dat je jezelf durft zijn tegenover een groep jongeren, maar dat je wel met behulp van theatertechnieken in staat bent om je publiek mee te nemen en te laten spiegelen. Ervaring met acteren, werken in winkels, logistiek en installatietechniek zijn een absolute pré (ervaring is ook vakantiebaantjes, bijbaantjes enz).

Wij zoeken voorlichters die ons op ZZP-basis willen ondersteunen in de drukkere periodes in januari-februari-maart-april en oktober-november. Er worden ZZP-ers gevraagd omdat wij geen vaste dagen en/of uren kunnen garanderen. Het inplannen van werk gaat in overleg met een zwaartepunt op bovenstaande periodes.

Klinkt dit als een klus die jou als gegoten zit? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Vragen? E-mail Annoeska@bureaublieve.com
Salaris in overleg.

Soort dienstverband: Parttime, Freelance/ZZP