Prikbord

27 mei 2020

Acteurs oproep voor korte film

Betaalde functie

Beste acteurs,

Wij Werken samen met Folkert Verdoorn aan de realisatie van de kortfilm ‘The Performer’. Eerder heeft hij gewerkt aan onder andere producties als Words en Do You Need Me.

Words: https://vimeo.com/221878712
Do You Need Me: https://vimeo.com/250439557

‘The Performer’ is een kortfilm over een beducht pop icoon, bekend om zijn slechte mentale gezondheid, verslaving en depressies), terwijl deze door zijn entourage van managers en aanhang in een gitzwarte limousine naar een optreden wordt vervoerd. Door make-up artiesten, stylisten en dokters wordt hij langzaam op bijna ritualistische wijze getransformeerd van bewusteloos, vaal homp vlees tot exotisch superster. Tegelijkertijd lijkt niemand zich te interesseren voor de overduidelijke slechte staat, maar is iedereen des te meer gefascineerd door zijn handelen. Langzaam bouwt de film op tot naar het moment ‘supreme’, waarin zijn transformatie compleet is en hij als megalomane superster wordt opgeslokt door een orkaan aan gillende fans en flitsende cameralichten…

Op dit moment zijn we bezig met de Casting voor de bijrollen en zijn opzoek naar getalenteerde mensen om onze cast compleet te maken.

Het gaat om de volgende rollen:

– Vrouwelijk manager – 40 tot 50 jaar
– Mannelijke assistent manager – 25 tot 35 jaar
– Foute businessman
– Bewakers (2)

Kan Jij je hierin vinden?
Mail dan naar keesjanvanmourik@gmail.com