Prikbord

2 mei 2024

Acteurs gezocht voor korte HKU fictie

Onbetaalde functie

Wij zijn opzoek naar acteurs voor de rauw realistische korte fictie “We waren 24”. Het verhaal gaat over de jongvolwassen Mathieu die na net na het overlijden van zijn oom uit drang naar een connectie zoekt bij zijn vader (Mark). Na het gemis wat hij heeft geleden door het afgebroken contact, probeert hij in deze poging bij hem binnen te dringen, maar Mark staat hier niet op te wachten.

Een verhaal over een vader en zoon die na een lange afgebroken band van stilte en zwijgen plotseling bij elkaar komen. Mathieu heeft het verlangen om zijn vader te leren nu het nog kan. Een drang die vraagt naar het verleden en zoekt naar begrip, heling en verzoening.

Voor de film werken we met een rauw realistisch draaistijl die bijdraagt aan het verhaal en de vertelvorm, dit is ook terug te zien in de sounddesign en muziek. Wat ook een zeer belangrijk onderdeel gaat zijn van dit verhaal.

Wij zijn hiervoor opzoek naar 4 acteurs:
Mathieu tussen de 18-26 jaar oud.
Mark (de vader) tussen de 45-60 jaar oud.
Kleine Mathieu, tussen de 3-10 jaar oud,
Elodie (De moeder) tussen 44-60 jaar oud.

Periode
De draaidagen staan gepland op 22 mei, 23 mei en 24 mei als extra optie. De moeder en kleine Mathieu hoeven maar een dag te draaien. Mocht je de data niet kunnen, maar wel geïnteresseerd zijn, stuur dan alsnog een berichtje, wij zijn hier nog naar aan het kijken! Repetitie dagen zijn samen in overleg met jou en aanpasbaar op je agenda.

Gezien het een passieproject is kunnen wij helaas alleen onkostenvergoeding aanbieden. Wij zullen met een gezellige crew draaien met veel passie!

Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken?
Mail naar: FabriceV12@outlook.com