Prikbord

2 mei 2024

Acteurs gezocht voor afstudeerfilm!

Onbetaalde functie

Mijn naam is Leon de Wit. Voor het afstuderen aan de Dutch Filmers Academy (DFA) maak ik een korte film genaamd ‘In Harmonie’ over Individualisme, homoseksualiteit, huiselijk geweld en zelfontdekking in de grote stad vanuit het perspectief van een op zichzelf gerichte taxichauffeur. Voor deze film zoeken we twee acteurs die dit verhaal tot leven willen brengen.

Synopsis:
“In Harmonie” volgt John, een op zichzelf gerichte taxichauffeur die net is verhuisd naar de grote stad. Zijn collega, Dylan, helpt hem te integreren in deze nieuwe omgeving. Wanneer John wordt geconfronteerd met luidruchtige buren, wordt hij geforceerd uit zijn comfortzone te stappen en ontmoet hij zijn buurvrouw Hannah. Door haar leert hij de waarde van verbinding kennen en durft hij zijn gevoelens voor Dylan te uiten, terwijl Hannah haar eigen problemen aanpakt.

Wat bieden wij?
– Een reiskoste vergoeding voor alle gemaakte kilometers.
– Een waardevolle ervaring als acteur in een diepgaande rol.
– Een mooie toevoeging aan je CV.

Type
studentenproductie

Lokatie
Alphen aan den rijn, Eindhoven

Omschrijving
Voor deze film zoeken wij twee acteurs. een hoofdrolspeler (John) en een bijrolspeler (Dylan). Hieronder vindt je de specificaties voor de rollen.

Acteur voor John:
– 3 draaidagen. 1 in Alphen aan den Rijn, 2 in Eindhoven
– Man
– Tussen de 40 en 50 jaar oud
– Sterke voorkeur voor een baard
– Gesloten uitstraling

Karakter omschrijving John:
Als people pleaser zoekt John nooit de aandacht maar voelt zich het meest comfortabel op de achtergrond van iedereens leven. Hij heeft altijd al een aantrekkingskracht met de stad gevoelt en zijn baantje als taxichauffeur draagt hier goed aan bij. Al snel komt hij in contact met zijn collega Dylan. De liefde die ontstaat bij John voor Dylan is niet iets waar hij op gerekend had. Dit veranderd zijn visie op het individualistisch leven dat hij wil leiden en begint te twijfelen of dit het wel waard is om op die manier te leven.

Acteur voor Dylan:
– 1 draaidag in Alphen aan den Rijn.
– Man
– Tussen de 40 en 50 jaar oud
– Open uitstraling

karakteromschrijving Dylan:
Hij rijdt al een aantal jaar rond als taxichauffeur maar heeft grotere ambities. Dylan is een echte entertainer. Hij heeft zijn hele leven al in de stad gewoond en kent de stad dus ook van binnen en van buiten. Dit komt ook omdat hij graag erop uitgaat om gezelligheid op te zoeken en nieuwe mensen te leren kennen. Zijn excentrieke persoonlijkheid helpt daar niet altijd even goed mee, maar daar trekt hij zich weinig van aan.

Periode
Rol van John:
17, 28 en 29 mei

Rol van Dylan:
17 mei

Spreektaal / talen eisen
Nederlands

Reageren / meer informatie
Geïnteresseerd in een van deze rollen? laat het weten via mail naar Lpadewit@hotmail.com met foto’s van jezelf en je acteerwerk en wie weet spreken we elkaar binnenkort!