Prikbord

8 mei 2024

Aanmelden als Acteur

Niet van toepassing

Hoi met Bennie Kuiper 37 jaar uit Zwolle

Ik heb zelf in 2015 in Spanga’s gespeeld en kort Theater gedaan maar wil graag een vaste rolletje met wat tekst in een Nederlandse film of/en Serie/ en Commercials en reclames wil graag een nieuwe uitdaging aangaan en met mensen de samenwerking aangaan acteren is alles voor me en super belangrijk geworden uiteindelijk en acteren is alles voor me ik kan er alles in kwijt even niet jezelf zijn maar iemand anders dat vind ik heel fijn aan acteren

Als het mogelijk is zou ik het liefste de opnames in Zwolle willen doen dat we een locatie zoeken en al het mogelijk is dat ik daar dan ook op de locatie zou kunnen verblijven tijdens de opnames als dat mogelijk is zou wel mooi zijn .

Ik ben in voor alles wat met acteren te maken heeft. zelfs korte film/ reclames en dat soort dingen zolang ik maar niet uit de kleren hoef dan vind ik het goed.

ik heb zelf tijd terug een film geschreven ik heb de hele verhaallijn op papier en USB staan ik wil zelf de hoof personage spelen want dat is ook de bedoeling alleen het script moet gemaakt worden en andere acteurs en figuranten gezocht worden en dat soort dingen allemaal er was een cameraman die hoefde ik alleen geld te betaling voor reisvergoeding en eten en drinken omdat ik zelf met geld zit en via een stomme stichting woon. die cameraman heeft zijn belofte gebroken en heeft niks meer van zich laten horen terwijl hij weet dat dit super belangrijk voor me is.

maar als dit kan zou heel mooi zijn ik heb meerdere dingen geschreven maar deze film is ook uiteindelijk super belangrijk voor mijn geworden om te doen omdat ik het leuk vind om te acteren en de samenwerking met de andere en vanwege een privé kwestie daarom wil ik ook heel graag geld ophalen en mensen zoeken die mijn willen sponseren om geld te doneren voor de film. Zodat we ermee aan de slag kunnen.

Groetjes
Bennie Kuiper uit Zwolle

Misschien kunnen we met elkaar in contact komen en met de hoop dat we de samenwerking met elkaar aan kunnen gaan stuur me dan een privé bericht.
Ik wil super graag met jou / jullie de samenwerking aangaan het zou ook wel mooi zijn als ik klein beetje tekst zou kunnen krijgen of wat anders mag ook. ik vind alles best zolang ik maar niet uit de klere hoeft dan vind ik het goed. en wat ik graag zou willen is ergens een rol in met tekst niet te veel en niet te weinig als de dingen kan en mogelijk is van dat vervoer dan hoor ik het graag van jullie.

Alleen als dit mogelijk is hoor. en misschien dat het mogelijk is om een locatie te vinden in Zwolle omdat ik zelf in Zwolle woon maar daar kunnen we altijd wel uitkomen.
Dus als we iets zouden kunnen regelen met dit zou mooi zijn en het zou wel leuk zijn als er een nieuwe seizoen wordt gemaakt van het huis Anubis dat ik dan een van de bewoners kan spelen of een familie lid of iets.

Acteren is voor mijn ook uiteindelijk super belangrijk geworden en het is een hele goeie film ik zou zelf de hoofd personage spelen ik zou hem alleen reisvergoeding en geld voor eten en drinken hoeven te betalen omdat ik via die stomme Leger des heils woon maar ben bezig met een woning wat te lang duurt maar ja helaas hij heeft zijn belofte gebroken en ben nu op zoek naar iemand die me wel ermee wilt helpen en dat we het dan samen van ons maken.

ik zou het ook gaaf vinden om een kinderprogramma te mogen presenteren samen met iemand dat lijkt me een hele leuke uitdaging en super gaaf om dat te doen.

ik ben ook op zoek naar iemand die mijn soort van manager zou willen worden die voor mijn dan audities kan fixen voor een rol in een Nederlandse film of serie of allebei met tekst niet te veel en niet te weinig.

ik wil in mijn film dan ook een mysterieuze personage hebben als we ermee kunnen beginnen dan kunnen mensen zich aanmelden voor de mysterieuze personage wat voor een personage het is wordt pas bekend gemaakt zodra we mensen nodig hebben.

Als mensen in contact willen komen met mijn dan kunnen mensen mijn een privé bericht sturen

Met Vriendelijke groeten
Bennie Kuiper uit Zwolle

Als er opnames en audities zijn in Zwolle zou mooi zijn

Ik ben ook bezig op dit moment met het schrijven van een Theaterstuk en heb al un klein script en een met korte uitleg met nog niet helemaal klaar.

Maar lijkt het je wat in samen te gaan werken en/Of dat je mijn kan helpen met deze dingen laat het me dan weten via een privé bericht op Whatsapp 0646790150