Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Pepijn Schoneveld
Pepijn Schoneveld
Al tijdens de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie was Pepijn te zien in verschillende voorstellingen, zoals KAMP HOLLAND van Orkater (regie Gijs de Lange) , VOOR DE GEHOORZAMEN (regie Peter Blok), en de eindexamenvoorstelling WUST (regie Paul van der Laan en Diederik Ebbinge). In het voorjaar van 2010 speelde Pepijn zijn solo-voorstelling ALLES MOET WEG en dit jaar was Pepijn finalist tijdens het Leids Cabaret Festival met zijn cabaretvoorstelling REUF (regieJoost van Hezik). Afgelopen jaren speelde Pepijn een hoofdrol in de Suburbia-voorstelling MOMENTEN VAN GELUK,(regie Albert Lubbers), in DE BOOT EN HET MEISJE (M-lab, regie Gijs de Lange) en onlangs tijdens het Festival Classique in de voorstelling SCHATEILAND (regie Leopold Witte). Pepijn speelt nu z'n nieuwe cabaretprogramma MENEER JONGETJE, ook te zien op De Parade.
Op televisie heeft Pepijn diverse gastrollen gespeeld, waaronder KLOKHUIS (2008), GOOISCHE VROUWEN (2009), SORRY MINISTER (2009), SINGLE (2009, DOCTOR CHEEZY (2011), MOORVROUW (2011), DINI'S DIERENSHOP (2012), CHARLIE (2013) en HET KLOKHUIS (2013). In de serie FEUTEN (2010) speelde Pepijn een van de hoofdrollen en in 2011 was hij te zien in de NCRV-serie MIXED-UP, oa. geregisseerd door Paula van der Oest.

Pepijn was ook te bewonderen in de succesvolle telefilm WIN/WIN (regie Jaap van Heusden) de korte film CORPS ACCORD (regie Feike Santbergen), en binnenkort in HET BOMBARDEMENT (regie Ate de Jong), de telefilm BOWY IS BINNEN (regie Aniƫlle Webster), de film DE WEDEROPSTANDING VAN EEN KLOOTZAK (regie Guido van Driel) en in de kinderserie WELKOM IN DE GOUDEN EEUW (regie Niek Barendsen).