ACT Pas

Video voor Theater

Video voor Theater specialiseert zich in het vertalen van theater naar video. Bij iedere opname vragen we ons af hoe we de voorstelling kunnen vertalen naar beeld om op die manier het verhaal via dit andere medium opnieuw te vertellen zonder de integriteit van de voorstelling teniet te doen.

We maken professionele videoproducties voor theater en podiumkunsten, zoals theaterregistraties, -trailers, -teasers en videoclips. Van kleinschalige opnames ten behoeve van archief en pr tot grote opnames met 3 of meer camera’s geschikt voor uitzending op TV.

3 cameraregistratie: €1000,-, ex btw en reiskosten, incl montage (normaal rond € 1350,-)
Van toepassing op ACT leden die meespelen in een theatervoorstelling waarvan het ACT lid of de producent/theatergroep een professionele opname wil voor; pr, online, archief, DVD/Bluray. De Duur van de voorstelling is maximaal 70 minuten, langer in overleg. Aantal spelers maximaal 5.

1 cameraregistratie: €195,-, ex btw en reiskosten (normaal €250,-)
Van toepassing op ACT leden die meespelen in een theatervoorstelling waarvan het ACT lid of de producent/theatergroep een professionele opname wil voor; pr, online, archief, DVD/Bluray. De Duur van de voorstelling is maximaal 60 minuten, langer in overleg. Aantal spelers maximaal 4. Betreft overigens een dynamische opname, geen statisch totaal.ACT korting: 3 cameraregistratie: €1000,-, ex btw en reiskosten, incl montage (normaal € 1350,-). De duur van de voorstelling is maximaal 60 minuten, langer in overleg. Aantal spelers maximaal 4. 1 cameraregistratie: €195,-, ex btw en reiskosten (normaal €250,-). De Duur van de voorstelling is maximaal 60 minuten, langer in overleg. Aantal spelers maximaal 4.

Video voor Theater

Avenhornstraat 17
1023 TP Amsterdam
Nederland
Tel. 0624222328