ACT Pas

Studio OORbit

Nieuwsgierig naar je mogelijkheden als stemacteur? De intensieve workshops van OORbit studio zijn je kans om daar achter te komen. Stemacteren kan een heel leuke en aantrekkelijke bijverdienste zijn in het verlengde van je vak. Studio OORbit is een professionele geluidsstudio gespecialiseerd in het opnemen, coachen en regisseren van stemopnamen. Acteurs als Gijs Scholten van Aschat, Halina Rijn, Kitty Courbois, Sylvia Poorta, Tijn Docter en vele anderen zijn hier geweest. Ze hebben ingesproken voor oa De belastingdienst, ASN bank, Delta Loyd, maar ook De Hermitage en Amsterdam museum. Wil je zelf op een speelse manier voor een microfoon in de weer met teksten voor radio en tv-commercials, corporate, audiotours, luisterboeken, voice-overs bij video etc, schrijf je dan in. Naast oefeningen voor je stem wordt er ingegaan op wat er allemaal ook praktisch komt kijken bij het werken als stemacteur. De workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden aantrekkelijk omdat er vanuit jou wordt gewerkt. Belangrijk is dat de workshops individueel zijn en dat je persoonlijke aandacht krijgt. Je verdwijnt niet in een groep waar je maar een paar keer aan bod komt, wat zo vaak het geval is bij workshops.

Bovendien hebben de workshop een scherpe prijs en kan er in twee termijnen worden betaald, daar bovenop krijg je als lid van ACT 10% korting. De workshop basis beslaat 3 dagdelen en nog eens 2 uur extra om een demo op te nemen voor maar 395 euro. OORbit is opgericht door Huub Krom afgestudeerd aan de regie-opleiding van de AHK en voor zijn studiowerk vele jaren werkzaam geweest bij gezelschappen als o.a. de Trust en de Theater Compagnie. Naast de studiowerkzaamheden geef ik al vele jaren workshops stemacteren en stemexpressie.

Nieuwsgierig naar je mogelijkheden als stemacteur? De intensieve workshops van OORbit studio zijn je kans om daar achter te komen. De workshop basis beslaat 3 dagdelen en nog eens 2 uur extra om een demo op te nemen voor maar 395 euro. ACTleden krijgen 10% korting.

Studio OORbit

Donauweg 10
1043 AJ Amsterdam
Nederland
Tel. 020-7747526