Organisaties

New Noardic Wave

Welkom bij New Noardic Wave, het platform voor makers in Noord Nederland. Wij zijn schrijvers, regisseurs, vormgevers, componisten, producenten met dromen en nieuwe ogen. New Noardic Wave zet met jou de tanden in de nieuwe tijd, want het noorden is meer dan rust, ruimte en nuchtere mensen. 

Wat is jouw droom? Een documentaire, korte film, compositie, interactieve ervaring, game of iets daar tussenin? Dan ben je bij New Noardic Wave aan het juiste adres! Wij helpen jou bij het ontwikkelen van jouw talent. 

Als filmoffice Friesland kun je ook bij ons terecht voor informatie over locaties, cast, crew en faciliteiten van jouw film- en mediaproductie in Noord Nederland. 

New Noardic Wave is een handelsnaam van Stichting Frysk film en media platfoarm. Samen met de Provinsje Fryslân stimuleren wij het makersklimaat in Friesland en de rest van Noord Nederland (op een duurzame manier).Welkom bij New Noardic Wave, het platform voor makers in Noord Nederland. Wij zijn schrijvers, regisseurs, vormgevers, componisten, producenten met dromen en nieuwe ogen. New Noardic Wave zet met jou de tanden in de nieuwe tijd, want het noorden is meer dan rust, ruimte en nuchtere mensen. Wat is jouw droom? Een documentaire, korte film, compositie, interactieve ervaring, game of iets daar tussenin? Dan ben je bij New Noardic Wave aan het juiste adres! Wij helpen jou bij het ontwikkelen van jouw talent. Als filmoffice Friesland kun je ook bij ons terecht voor informatie over locaties, cast, crew en faciliteiten van jouw film- en mediaproductie in Noord Nederland. New Noardic Wave is een handelsnaam van Stichting Frysk film en media platfoarm. Samen met de Provinsje Fryslân stimuleren wij het makersklimaat in Friesland en de rest van Noord Nederland (op een duurzame manier).

Agenten

Simon Bakker

E-mail

New Noardic Wave

Jan Steenstraat 45
8932 EA Leeuwarden
Nederland
Tel. 06 141 547 90