ACT Pas

Café-Restaurant Stanislavski

Stanislavski, het café-restaurant van de Stadsschouwburg, is een ontmoetingsplek van theaterbezoekers en acteurs, stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, (young)professionals en creatieven. Stanislavski zit in een monumentaal pand en die grandeur straalt er op af. Tegelijk zorgen de verschillende hoeken, de roodpluchen Rotonde en het zomerse terras voor sfeer en gezelligheid.

Eten en drinken

U kunt van ’s ochtends vroeg tot laat in de nacht in Stanislavski terecht voor ontbijt, koffie, een borrel, lunch, een biertje of uitgebreid diner. Stanislavski is natuurlijk ook dé plek om na te praten over de voorstelling. Soms worden er zelfs afterparties georganiseerd in de Rotonde achterin het café.

Menu

Op het menu vindt u een aantal vaste gerechten. Daarnaast serveert Stanislavski ook wisselende seizoensgerechten en een dagschotel. De kok werkt met de meest smaakvolle en, indien mogelijk, lokale ingrediënten. Stanislavski draagt zo bij aan een duurzamere leefomgeving.

Stanislavski, het café-restaurant van de Stadsschouwburg, is een ontmoetingsplek van theaterbezoekers en acteurs. Op vertoon van de ACTpas 10% korting. Niet geldig tijdens het Theaterfestival! (4 t/m 14 september 2014)

Café-Restaurant Stanislavski

Leidseplein 26
1017 pt Amsterdam
Nederland