Organisaties

Blue Circle Casting

Blue Circle Casting is het grootste castingbureau van Nederland. Onderdeel van Fremantle, één van ’s werelds grootste mediaproducenten.

Alle aanmeldingen voor de producties van Fremantle verlopen via (de website van) Blue Circle Casting. Het castingteam doet grotendeels de casting voor dit grote aanbod aan programma’s. Voor een paar programma’s is een gespecialiseerde redactie aangesteld.

Sinds een aantal jaren timmert Blue Circle Casting ook aan de weg op gebied van fictie en commercials. Hiervoor opereren zij niet alleen voor de producties van Fremantle, maar kan je als buitenproducent ook jouw opdracht plaatsen.

Naast figuratie specialiseert Blue Circle Casting sinds begin 2023 zich ook in de kleine- en grote rollen voor verschillende films en series en leads voor campagnes en commercials. Voor films en series kan je dan ook jouw volledige casting bij hen neerleggen, van figurant, stemacteurs tot grote rollen. Toe aan een frisse wind? Met oog voor kwaliteit en diversiteit? Dan ben je bij Blue Circle Casting aan het juiste adres!

Blue Circle Casting

Pieter Braaijweg 1
1114 AJ Amsterdam
Nederland
Tel. +31 (0)20 – 236 5559