Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Niels Horeman
Niels Horeman
Niels Horeman rondde in 1996 zijn studie aan de Hogeschool van Beeldende Kunst, Muziek en Dans in Den Haag af. Vanaf 1996 speelde hij gedurende dertien jaar bij Growing Up In Public. Hier was hij o.a. te zien in Hamlet, Andromache, VandeFrisse! en Voor Volk En Vaderland.

Vervolgens speelde hij herhaaldelijk bij Suburbia, Het Echt Rotterdams Theater, en gedurende drie jaar bij De Voortzetting van Art&Pro van Frans Strijards. Ook maakte hij deel uit van The Dutch Factory, een groep acteurs die improviseert met originele teksten van Shakespeare. Hij speelt tegenwoordig regelmatig in het Engels, met The Patchwork Theatre en zijn zelfgeschreven solo My Dinner With You bij Transversal Theater.

Op tv was hij oa te zien in: GTST en Onderweg naar Morgen waarin hij in beiden een vaste rol speelde, en de Co-assistent, Penoza, Divorce en Flikken Maastricht. Ook was Niels te zien in verschillende commercial zoals o.a. voor De Efteling, Mona, Hertog Jan en Krasloten.

Kortom, een veelzijdig acteur, met 18 jaar professionele ervaring, zowel op toneel als op tv. Fysiek ingesteld, met een grote liefde voor taal.