Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Lotte Rischen
Lotte Rischen
Op het moment speel ik de voorstelling WIE NIET WEG IS IS GEZIEN – Geheimen van een horrortweeling.
Een voorstelling die ik samen met Anne Fé de Boer heb gemaakt onder de vleugels van MAAS td.
Na een eindregie van Moniek Merkx en gespeeld te hebben op ‘t Tweetakt-Kaap Festival 2014, gaan we op 24 mei, om 20.15 uur, in premiere op het Voor de Leeuwen Festival #3 in MAASpodium te Rotterdam.
We zijn nog te zien op: 23 & 24 mei 2014 MAASpodium Rotterdam, 26-29 juni 2014 parade Rotterdam & 4-6 juli 2014 Parade Den Haag.

Sinds mijn afstuderen speel ik o.a. in de peutervoorstelling: Gezocht: konijn (regie: Rene Geerlings) – MAAS td. Dit bleek een succes, want ook de Engelse versie en zelfs Duitse versie hebben we inmiddels meerder keren gespeeld op verschillende plekken in Engeland (Wanted: Rabbit) en in Wenen (Gesucht: Kaninchen).

Daarnaast heb ik gespeeld in:
Het leven een gebruiksaanwijzing & Games Without Frontiers (Jakop Ahlbom), Tuigdorp 2 (TG Monter), De Studio 2011 Flashback (OT Theater), Zelfportret (Korte Film – Kristjan Knigge)
Ik liep stage in: Fanny & Alexander (Liesbeth Coltof), waarin ik Fanny mocht spelen. Daarnaast liep ik ook stage bij Theatergroep MAX, in de voorstelling: Kortjakje (Moniek Merkx) en stond ik op het festival Boulevard Den Bosch 2010 met de voorstelling: Diep, diep in het bos (Michelle van Daalhoff, tekst: Hans van den Boom).

In 2015 zal ik te zien zijn in de nieuwe voorstelling van MAAS td: Voorjaarsoffer (Moniek Merkx)