Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Hiske Bongaarts
Hiske Bongaarts
Hiske Bongaarts (1988) is een veelzijdige actrice, presentatrice en zangeres. Ze studeert in 2010 Cum Laude af aan de Muziektheateracademie van het Tilburgs Conservatorium met een eigen bewerking op het boek Alice in Wonderland.
Tijdens haar studie geeft zij al diverse solo optredens en is zij leadzangeres bij verschillende bands.

In 2010 speelt zij de rol van Philia in“A Funny thing Happened on the way to the forum” van M-Lab en de rol van Valencienne in “Die Lustige Witwe” van Internationale Operaproducties.
Na haar studie richt zij The Motown Marbles op, waarmee zij shows speelt in binnen en buitenland, waaronder een tour in China en Oman.
Ook speelt ze “Sterre” in “Circus Boemtata” van Stichting Cliniclowns.

Vanaf 2015 is ze Ambassadeur van Dream4kids, een organisatie die zich inzet voor kinderen die op jonge leeftijd een traumatische ervaring hebben meegemaakt.

In 2016 speelt Hiske haar eerste kleine filmrol in “Sneekweek”, een film van Farmhouse Producties.
Zij is te zien in commercials van o.a. Renault, Andrelon, ABN Amro, De Bijenkorf, Seat, Vodafone en Emirates.
Ook presenteert ze events, bedrijfsfilms en fashionshows voor o.a. Holiday on Ice, De Efteling, Sessibon en Dopper.
Ze zingt als soliste of met The Motown Marbles tijdens grote evenementen, maar ook tijdens de muzikale omlijsting van bruiloften of andere ceremonies.

In 2017 speelt ze gastrollen in Flikken Rotterdam, Goede Tijden, Slechte Tijden en De Spa, en speelt ze een van de hoofdrollen in de korte films "Scratched Blue Sky", "Morning Coffee" en "Het Oppasadres".
Tevens is Hiske verbonden aan Het Buddy Film Project waar zij wekelijks werkzaam is in het ondersteunen van de stichting.