Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Hanna Verboom
Hanna Verboom
Het grote publiek kent Hanna met name door haar rollen in de succesvolle Net5 serie de Co-Assistent en de serie Feuten. Maar Hanna doet meer. Veel meer. Zo presenteerde ze in 2004 het bekende muziekprogramma Top of The Pops, speelde ze in de serie Boks van Talpa, deed ze mee aan de serie Peking Express VIP en aan het BNN programma Crazy88.

Op het witte doek schitterde ze in Feuten het Feestje, Finn, Gone Back, Achtste Groepers Huilen Niet en de thriller Quiz van Dick Maas.

Ook internationaal is Hanna niet onopgemerkt gebleven. Ze speelde rollen in Deuce Bigalow: European Gigolo, de thriller Drifter, de Amerikaanse serie The Interior en de avontuurlijke familiefilm The Seven of Daran.

In 2011 speelde Hanna in het zeer succesvolle toneelstuk De Eetclub. In 2015 maakt Hanna haar debuut als regisseuse tijdens het Cannes Filmfestival met de korte film Het Cadeau en haar andere regieprojecten scoorden internationaal hoge ogen.

Naast haar acteerwerkzaamheden is Hanna 'founding mother' van het video on demand platform Cinetree, voor verhalen die verteld moeten worden. Tevens is zij oprichter van het crowdfunding platform GET IT DONE, waarmee ze 'small human-needs development projects' helpt realiseren.