Nieuws

17 april 2016

Gratis Academyvertoningen De Reünie en Schone Handen

ACT Nieuws

Maandag 2 mei | 19:00 | Het Ketelhuis

 

De Dutch Academy For Film (DAFF) is opgericht in 2013 en heeft als doel het bevorderen van de Nederlandse film als wezenlijk bestanddeel van de Nederlandse en Europese cultuur. De Academy kent ruim 300 leden uit alle disciplines in de filmsector. Sinds het Nederlands Film Festival 2015 worden de Gouden Kalveren voor bioscoopspeelfilms en lange documentaires volgens het Academymodel uitgereikt.

De DAFF organiseert wekelijkse vertoningen in het Ketelhuis om de stemgerechtigden in de gelegenheid te stellen de films, die meedingen in de Gouden Kalf Competitie, op de best mogelijke wijze te zien. Op groot scherm met optimaal geluid. Als onderdeel van de Academy vertoningen organiseert DAFF gesprekken met de makers om het inhoudelijke debat over film te stimuleren.

De Dutch Academy For Film nodigt ACTleden uit voor de Academyvertoningen van De Reünie en Schone Handen op maandag 2 mei met een nagesprek met Thekla Reuten!

19.00 uur DE REÜNIE – Menno Meyjes
20.40 uur Gesprek met Thekla Reuten (actrice in beide films)
21.05 uur Pauze
21.15 uur SCHONE HANDEN – Tjebbo Penning
Gespreksleiding: Marieke van der Pol

Reserveren
De Academyvertoningen zijn voor DAFF-leden én ACT-leden gratis toegankelijk. Opgeven graag via vertoning@daff.org ovv ACTlid. Voor andere geïnteresseerden zijn kaartjes per film te reserveren via het Ketelhuis (020 – 6840090).

 

Laatste nieuws