Nieuws

30 maart 2015

Financiële tegemoetkoming van Servicepunt Kunst en Cultuur

ACT Nieuws

Ben je werkzaam geweest voor een culturele organisatie die gesubsidieerd werd door het ministerie van OC&W? Wellicht kom je in aanmerking voor extra coaching, workshops of financiële ondersteuning bij opleiding.


Het Servicepunt Kunst en Cultuur is een samenwerking tussen Federatie Cultuur en een speciaal team van UWV  gespecialiseerd in begeleiding van werkzoekenden uit de sector Kunst & Cultuur. Het aanbod van dit servicepunt bestaat uit coaching, workshops en trainingen. Ook is het mogelijk een beroep te doen op financiële ondersteuning bij om- of bijscholing. De dienstverlening richt zich op het vinden van nieuw werk, zowel binnen als buiten de sector. Wellicht kom je in aanmerking voor extra coaching, workshops of financiële ondersteuning bij opleiding.

Je kunt een beroep doen op de dienstverlening van het Servicepunt Kunst en Cultuur als u aan één voorwaarde voldoet: 
tussen 2009 en 2015 moet je gewerkt hebben voor een culturele organisatie die gesubsidieerd werd door het ministerie van OC&W. Deze werkzaamheden kunnen in dienstverband, of via een verloningsbedrijf (payroll) of als ZZP-er zijn uitgevoerd. Ook mensen die gewerkt hebben op projecten met projectsubsidie van OC&W komen in aanmerking.

Meer weten?
Wilt u weten of u in aanmerking komt of bent u geïnteresseerd in hetgeen het Servicepunt Kunst en Cultuur voor u kan betekenen, neem dan contact op door een mail te sturen naar: servicepuntcultuur@uwv.nl. Of kijk op: www.federatiecultuur.nl

Laatste nieuws