Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Fahd Larhzaoui
Fahd Larhzaoui
Mijn levensmotto is: A winner never quits and a quitter never wins!! 
Van kleins af aan heb ik altijd 2 passies gehad; voetballen en acteren. Profvoetballer worden, is door een blessure niet gelukt. Dus kon ik me volledig focussen op het acteren.  

Nadat ik mijn Mavo en Mbo diploma had gehaald, zocht ik de voor mij juiste weg om mijn droom te verwezenlijken. Die weg vond ik bij theatergroep Rotterdams Lef. Om mezelf verder te ontwikkelen begon ik ook met het volgen van workshops. Een belangrijk onderdeel in dat traject is de beurs die ik heb gekregen van de VandenEnde Foundation. Met behulp van deze beurs heb ik stemlessen gevolgd bij Erik Hermans.

Ik ben na Rotterdams Lef gaan werken bij o.a. het Ro Theater, DT AYA, MC, Urban Myth, TG Siberia, 't Beemstervarken, TG Mangrove & Likeminds. Bij Siberia speelde ik o.a. in de succesvolle voorstellingen "Spinazie Spinoza" en de met een Gouden Krekel genomineerde voorstelling "Krijg Nou Titus".
Bij 't Beemstervarken vertolkte ik de titelrol 'Driss Tafersiti' in "Ik Driss De Musical"!! 
In 2007 heb ik met de voorstelling "Casadam" van Stichting Entre Nous op het F.I.T.U.C. Festival in Marokko - Casablanca de publieksprijs gewonnen voor "Beste voorstelling internationaal"  

Ik heb in verschillende tv- en filmproducties gespeeld en ik 
was van 2009/2014 vast verbonden als acteur en presentator van het populaire kinderprogramma "Huisje Boompje Beestje" van de NTR.
Ik speelde ook een rol in de met een Digital Emmy-Award genomineerde multimedia productie "Collapsus". 

Bij Likeminds toerde ik in 2014/15/16 met mijn monoloog "Schijn" door verschillende theaters in Nederland, België, Suriname en Curaçao. Schijn is mijn levensverhaal en is geschreven door scenarist Don Duyns onder Regie van Floris van Delft. Schijn werd geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival als één van de 11 beste theaterproducties van 2014 en favoriete keuze van de WijkJury Amsterdam. Bij Toneelgroep De Appel speelde ik in Shakespeares allergrootste wraaktragedie "Hamlet", tevens ook de laatste voorstelling van De Appel. 
Onder Regie van Daria Bukvic speelde ik het personage Ben in"Jihad de voorstelling". Vanaf Sept 2017 ga ik op tournee met "iHo" van Toneelgroep Oostpool onder regie van Marcus Azzini. Begin 2018 bij De Toneelmakerij "I Call My Brothers" regie Liesbeth Coltof. 

Website: www.fahdspeelt.blogspot.nl