Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Eva van der Post
Eva van der Post
Eva studeerde in 2015 af aan de Amsterdamse Toneelschool & kleinkunstacademie.

Gedurende haar opleiding was Eva te zien in de muziektheatervoorstelling ‘De terugkeer van Hans en Grietje’ van Orkater, tekst en regie: Leopold Witte en Geert Lageveen en in ‘De laatste zomer’ naar Goldoni in het Amsterdamse Bostheater, regie: Frances Sanders.

In 2016 was Eva te zien zijn in 'Het Gelukzalige', een voorstelling van Alex van Warmerdam bij theatergezelschap de Mexicaanse Hond door Orkater en Het Toneelhuis. Daarnaast speelde ze in de voorstelling 'Zonderland' bij de Diamantfabriek, regie; Ingrid Askvik.

In 2017 speelde Eva in de productie 'Galileo' van Theatergezelschap Sonnevanck, regie: Karlijn Kistemaker, speelde ze de zwaan in 'Het zwanenmeer' van het Rotterdam Philharmonisch Orkest onder regie van Marije Gubbels en nam ze deel aan de OT Studio bij het OT Rotterdam o.l.v. Mirjam Koen en Erik van der Horst.

In 2018 was Eva te zien in de hoofdrol van Charlotte in de musical 'Soldaat van Oranje', regie: Theu Boermans. Daarnaast speelde ze in een kleutervoorstelling van het Rotterdam Philharmonisch Orkest, 'Victorie' van Festival Karavaan, regie: Luca Stappers en in 'Madam Koo' van de Diamantfabriek, regie: Ingrid Askvik.

In film en televisie was Eva te zien in 'Flikken Maastricht', de film 'Mannen van Mars', in het tweede seizoen van Nieuwe Tijden en verschillende afleveringen van ‘Het Klokhuis’ en ‘Welkom in de Gouden Eeuw’.

In 2019 speelde Eva in het Theater met 'Moeders te koop' van Theatergroep Kwatta, 'Assepoesters Assepesters' van Laagland i.s.m. Philharmonie Zuid-Nederland en in 'Regen in Rotterdam' van het OT Rotterdam. Deze voorstelling zal weer te zien zijn op de Operadagen in 2020.

Daarnaast verving ze onlangs een rol in 'Odyssee' van Theater Gajes waar ze voor heeft leren steltlopen.