Nieuws

19 april 2022

Congres van ENT – 7 & 8 mei

Algemeen

Het Ensemble Nieuwe Theaterwerkers organiseert 7 en 8 mei een CONGRES voor alle theaterstudenten en pas-afgestudeerden (laten we zeggen, de eerste 5 jaar na je afstuderen) van Nederland en België. In dit weekend zullen workshops plaatsvinden, lezingen en open gesprekken. We gaan dineren, lunchen, koffiedrinken en borrelen. Het thema van dit eerste congres is SAMENSCHOLEN. We komen samen en wisselen uit: kennis, vragen, dromen, telefoonnummers en e-mailadressen. Twee dagen lang bouwen we aan bruggen tussen elkaar en het theaterveld.

Scenografen, acteurs, schrijvers, mimers, performers, technici, producenten, docenten, muziektheatermakers, regisseurs, kostuumontwerpers, zakelijk leiders, programmamakers, dramaturgen en theaterwetenschappers, iedereen is uitgenodigd. Wij van het ENT kijken er enórm naar uit jullie daar te zien, klik hier voor een uitgebreider programma en de kaartverkoop. Het CONGRES vindt plaats op de HKU, in Utrecht.

Ensemble Nieuwe Theaterwerkers (ENT) is een nieuw netwerk opgericht om theaterstudenten en nieuwe theaterwerkers aan elkaar en aan het theaterveld te verbinden. We organiseren gesprekken, feestjes en elk jaar één CONGRES. Hier is onze site als je meer over ons wilt weten, daar kan je ook lid worden en dan blijf je automatisch op de hoogte van alles wat we doen! Of volg ons op instagram.

Laatste nieuws