ACT Nascholing

ACT Nascholing

ACT vindt het noodzakelijk dat acteurs zich, na hun opleiding, blijven ontwikkelen en uitdagen. Een manier om dit te bewerkstelligen is nascholing. Niet omdat je er nog niet bent, wel omdat je nooit uitgeleerd bent en dat is maar goed ook want het is de beweging die interessant is. In Nederland heerst niet een cultuur voor acteurs om zich door te blijven ontwikkelen terwijl dat in andere disciplines heel gewoon is. Dansers trainen hun lichaam, zangers hun stem. Net als sportmensen is het logisch je acteer ‘spieren’ te blijven trainen. Het is inspirerend en zeker in tijden dat je niet werkt kan het veel voldoening geven. Nu zijn er al plaatsen waar dit gebeurt, maar ons inziens zijn die te duur, te onregelmatig en niet op maat. Daarom willen wij ACT leden de mogelijkheid bieden om zich te blijven ontwikkelen door verschillende (betaalbare) workshops te organiseren.

Van dinsdag 12 t/m vrijdag 15 september hebben we voor alle leden van ACT en de Kunstenbond een vol pakket samengesteld met diverse trainingen en workshops. And it’s all English related 😉

Dit jaar zijn we weer te gast bij het Theaterfestival en mogen we genieten van de mooie ruimtes in de Stadsschouwburg.

Klik op de visual hieronder om je direct aan te melden. Heb je een aanvullende vraag mail dan vooral even naar actkantoor@acteursbelangen.nl.

Kijk hier ook voor het volledige schema; Schema september 2023

ACT Workshop Week – 12 t/m 15 september

Laat van je horen als je ideeën hebt of misschien wil helpen iets te organiseren via nascholing@acteursbelangen.nl.