Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Christanne De Bruijn
Christanne De Bruijn
Film/ televisie

Onlangs heeft Christanne de opnames voor de nieuwe speelfilm ‘De Dirigent’ afgerond, regie: Maria Peters, waarin ze de hoofdrol van Antonia Brico speelt. Deze film zal in het najaar van 2018 in de bioscopen te zien zijn.

Christanne heeft meegedaan aan het televisieprogramma ‘De Slimste Mens’ en What the Frans?! en was te zien in de Brand Commercial. In 2016 was Christanne te zien met een grote gastrol in de serie Moordvrouw van RTL.
Ook was Christanne te zien in de commercial van Bloomon.

Theater

In 2013/2014 speelde Christanne de rol van postulante Maria Roberta in de musical Sister Act in het Circustheater in Scheveningen. Hiervoor werd zij genomineerd voor een Musical Award 2013 (juryprijs) en won zij de Musicalworld Award 2013 (publieksprijs), voor Beste Vrouwelijke Bijrol.

Eerder was Christanne te zien als Nessarose in Wicked en in de, voor een AVRO Publieksprijs genomineerde, Richard III van Orkater. Ook zong ze mee bij Muziektheatergezelschap Circus Treurdier tijdens de jaarlijkse Nachtmis en speelde zij in de muziektheatervoorstelling De Jacht op de Gouden Leeuw van Keuken 11 Producties.

In 2015 was Christanne te zien, in de rol van Jeanne van Woerkom in Moeder ik wil bij de Revue, regie: Carline Brouwer van Stage Entertainment.
Afgelopen seizoen was Christanne te zien in A New Brain, een musical van de Kernploeg, regie: Benno Hoogveld en in Dolfje Weerwolfje van Rick Engelkes producties, regie: Jasper Verheugd

Opleiding

Christanne studeerde in 2009 af aan het Fontys Conservatorium in Tilburg in de afstudeerrichting Muziektheater (laureaat). Zij volgde hier lessen van onder anderen Edward Hoepelman.