Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Caroline Bech
Caroline Bech
Caroline (1985) studeerde in 2010 af aan East 15 Acting School in Londen, en is een actrice voor film, tv en theater. Daarnaast is ze sinds 2014 werkzaam als stemactrice. Ze is onder andere de stem van KPN voicemail, doet nasynchronisatie voor (teken)films en spreekt regelmatig radio en tv commercials in waaronder Nutrilon, Funda, Happinez, Qurrent, Sportcity en Huishoudbeurs.

Ze speelde in Engelse en Nederlandse theaters met Lazarus Theatre Company, the Bohemian Waxwing Ensemble, TG Nachtgasten, TG Mik en iTie. Ze maakte een voorstelling voor het Cafe theater festival en het Amsterdam Fringe Festival. Ze speelde rollen in diverse prijswinnende films waaronder Sunrise Road, Hard, Anna Bella, Etenstijd, Upstairs en Under her Spell, die te zien waren op festivals wereldwijd, waaronder Cannes Film Festival. In 2014 speelde ze de hoofdrol in een Indische speelfilm genaamd Manglish. Dit leverde haar een nominatie op tijdens de South Indian Movie Awards. Ook speelde ze rollen in series als GTST, de Prooi, de Pepernotenclub en Next.

Ze heeft les gehad van Ivana Chubbuck, Steven Ditmeyer, Romy Wuyts, Glyn Mc Donald, Monic Hendrickx, Stewart Pearce en diverse anderen.