Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Beau Schneider
Beau Schneider
Beau Schneider studeerde van 2007 t/m 2009 aan de Film Actors Academy in Amsterdam en vervolgens aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie, waar hij in juli 2012 afstudeerde.

Op het toneel was Beau te bewonderen in o.a. Breaking the News van Orkater, A Life in the Theatre (samen met zijn vader Eric Schneider, regie Wannie de Wijn) en Eyes Wide Shut van Toneelgroep Maastricht (regie Servé Hermans). Zijn rol in de voorstelling 6459, een bewerking van Pinter’s The Hot House leverde hem een Kemna Award nominatie op voor beste nieuwkomende acteur.

Beau speelde vanaf 2012 vier jaar lang de rol van Tim Loderus in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2008/2009 speelde hij twee seizoenen de rol van Thorsten Veldkamp in de populaire jeugdserie Spangas. Ook is hij regelmatig te zien in Het Klokhuis en Welkom bij de Romeinen!. In 2016 vertolkte hij de rol van de Jager in de televisie film Roodkapje: Een Modern Sprookje onder regie van Will Koopman.

Op het witte doek was Beau te zien in de films De Helleveeg van André van Duren, Oorlogsgeheimen van Dennis Bots en in Boy-7 van Lourens Blok. In 2016 speelde Beau de hoofdrol in de succesvolle kinderfilm Meesterspion van regisseur Pieter van Rijn. Meesterspion won beste kinderfilm internationaal op het Giffoni Film Festival in Napels.

In 2017 en 2018 speelde Beau de titelrol in de theaterversie van Hendrik Groen – en was hij te zien in de Talpa-serie De Spa op Net5. In 2019 speelt Beau - samen met Owen Schumacher en Hanneke Drenth - in de theatercomedy Laten We Eerlijk Zijn.