Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Bart Klop
Bart Klop
Bart Klop (1995) studeerde in 2017 af aan de opleiding Muziektheater van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Zijn eigen afstudeervoorstelling 'Hou vast.', eindregie Peer van den Berg, speelde hij in juni in Theater aan de Rijn.

In 2016 liep Bart stage bij Theatergroep Kwatta in de voorstelling 'Mariken'. In datzelfde jaar speelde hij op Oerol onder regie van Karina Kroft. Verder werkt hij afgelopen jaren mee als poppenspeler aan 'De Boterhamshow' van de NTR.
Afgelopen seizoen was Bart te zien in 'Filosloof' van Gusta Geleijnse Producties. In de zomer van 2018 speelde hij in de nieuwe voorstelling 'Welstaat' van het Kameroperahuis, sprookjesachtig locatietheater in de bossen van Frederiksoord.

In maart 2019 speelde Bart samen met Maarten Hopman, onder Bart & Maarten, de voorstelling 'Het jaar van de man' op het Café Theater Festival in Utrecht. Over de gevoelens van de moderne man en over hun rol en identiteit als man in de huidige samenleving.
Bart & Maarten wonnen de publieksprijs op het Café Theater Festival. Dit seizoen touren zij met de voorstelling en spelen zij o.a. in Theater Walhalla, het Compagnietheater, Zaal 3 van het Nationale Theater, Chassé theater en op festivals zoals Hoogte80 Arnhem en het Karavaan in Alkmaar.