Alles voor acteurs

9 november 2011

FNV KIEM

Links

Onze missie
FNV KIEM is een professionele vakvereniging die de belangen van haar leden behartigt op het gebied van hun werk en inkomen. Onze leden zijn werknemers en/of kleine zelfstandigen die werkzaam zijn in de grafische/prepublishing, uitgeverijen, audiovisuele, verpakkingen en/of kunstensector.

Ook leden die (tijdelijk) niet meer werken in deze sectoren, kunnen zich bij ons aansluiten. Wij regelen collectieve zaken als cao’s en sociaal plannen zodat onze leden daar individueel voordeel van hebben. Ook kunnen onze leden bij ons specifieke diensten afnemen waarbij wij ze enerzijds direct helpen, en anderzijds ondersteunen om hun zaakjes zelf te regelen. Onze dienstverlening is voor iedereen op een makkelijke en snelle manier af te nemen, en wordt met regelmaat getoetst aan de actualiteit.

Belangijke aspecten zijn verder: zoveel mogelijk naar de wensen van de individuele leden luisteren, samenwerking met andere partijen om voordeel voor de leden te behalen, collectief regelen voor individueel voordeel.
Bron: fnv kiem

http://www.fnv-kiem.nl/

Andere artikelen