Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Anne Lamsvelt
Anne Lamsvelt
Anne Lamsvelt studeerde in 2007 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunst Academie. Tijdens haar studie liep ze stage bij De Theatercompagnie en Toneelgroep De Appel. Na het afronden van haar studie, startte ze in 2008 met de Masteropleiding Theaterzanger aan het Conservatorium van Amsterdam.

Anne was in verschillende theaterproducties te zien waaronder ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ en bij verschillende theater gezelschappen zoals Het Amsterdamse Bostheater en Het Nationale Toneel. Ook was ze te zien in de speelfilm ‘Bride Flight’. Anne maakte deel uit van de eerste cast van ‘Soldaat van Oranje’ in de rol van Ada.

Ook speelde ze in de familievoorstelling Ringetje, gebaseerd op Der Ring Des Nibelungen van Wagner, een productie van Het Muziektheater Amsterdam. Tevens speelde ze een herneming van deze voorstelling in het Duitse Bielefeld.

Ze speelde in de voorstellingen ‘Een Sneeuw’ en ‘Familie’ van Het Toneel Speelt. Vanaf begin 2016 speelde zij de rol van Xandra Brood in de voorstelling ‘Chez Brood’, met deze voorstelling wonnen ze een John Kraaijkamp Musical Award voor ‘Beste Kleine Musical’. Het komende seizoen zal ze te zien zijn ‘Vele Hemels Boven de Zevende’, waarin ze de rol van Elsie voor haar rekening neemt.

Op televisie is Anne te zien als Elle de Vlee in de succesvolle dramaserie ‘Dokter Deen’, daarnaast is ze vanaf eind oktober zien als Coby de Roos in dramaserie ‘Hendrik Groen