Inloggen
Wachtwoord opvragen
Onthouden
Anne-Chris Schulting
Anne-Chris Schulting
Anne-Chris Schulting (1990) studeerde in 2015 af aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Tijdens haar opleiding speelde Anne-Chris in verschillende producties bij Toneelgroep Oostpool. In haar stagejaar is zij te zien geweest in de voorstelling Elektra onder regie van Julie van den Berghe bij NTGent. Daarop volgde de voorstelling Stilte van Olivier Diepenhorst bij de Toneelschuur in Haarlem en nam ze een rol in voorstelling Othello over onder regie van Ivo van Hove bij Toneelgroep Amsterdam.
Na haar opleiding volgde de Frascati voorstelling De Wilde Eend onder regie van Maren E. Bjørseth en de voorstelling Liliom, wederom onder regie van Julie van den Berghe, maar dit keer bij Toneelgroep Amstedam.
In 2017 was ze te zien in Hedda Gabler van Theater Utrecht onder regie van Thibaud Delpeut en speelde ze in de lunchvoorstelling Niemandsland van Bellevue producties onder regie van Eva Tijken.
In 2018 speelde Anne-Chris in de succesvolle voorstelling De Rode Klauw, een nieuwe tekst van Kasper Tarenskeen en in regie van regisseuse Ada Ozdogan.

Dit seizoen is Anne-Chris te zien in het Temmen van de Feeks van Nina Spijkers bij Toneelschuur Producties.
En zij zal de rol vertolken van Beppie in het stuk Stallerhof bij Afslag Eindhoven onder regie van Yvonne van Beukering.

Daarnaast speelde Anne-Chris gastrollen in de televisieseries Flikken Maastricht, Project Orpheus, Icarus en La Famiglia en De Libi.