Zouhair Mtazi

Video

Foto

Audio

0:00
0:00
0:00
0:00
0:00
0:00

Bio

 “Life comes first. What I see in the characters, I first try to see in life”                                                                                                                                              Inspired by Daniel Day Lewis

Zouhair Mtazi zocht als kleine jongen de spotlights op. Tegenwoordig staat hij er om bekend dat hij zich vol overgave stort in zijn passie, acteren. Hij speelde enkele jaren met grote producties tijdens de landelijke tournee van Theatergroep DOX. De voorstelling La Vie C’est Drole waar in speelde werd winnaar van de Zilveren Krekel. Ook speelde in de installatie voorstelling Phobiarama van Dries Verhoeven. Phobiarama speelde op festivals in Nederland en in Europa. Daarnaast speelt Zouhair de solovoorstelling Rewind, die hij zelf heeft bedacht geregisseerd door Khadija Massaoudi. De voorstelling kreeg een eervolle vermelding van de jury van het Amsterdam Fringe Festival in 2018. Op dit moment speelt hij in de voorstelling Het Oog van de Storm van More Theater Producties.

Hij was o.a te zien in televisieseries al Penoza, Flikken Maastricht,  A’DAM – EVA en Jeuk. Zouhair speelt geregeld in short films van het 48hour Film Project, een jaarlijks creatief internationaal filmfestival. De film Hitchcock-Hitchcock waarin hij een hoofdrol speelde en hiervoor ook de prijs ‘Best Actor’ won, werd zelfs geselecteerd voor het Internationale Film Festival Rotterdam. Hij speel regelmatig in videoclips, zoals in de clip behorende bij de singel Ik was toch jou meisje van Roxanne Hazes. 

CV

Algemeen

Nederlands, Engels, Marokkaans, Arabisch
Ja
Auto

Opleidingen

De Acteer School Rottedam

Star Signed Management

+31 637312614

Verstuur e-mail