Wart Kamps

Bio

Wart was bij het ROtheater te zien in de familievoorstellingen De Gelaarsde Poes en Moord in de Kerststal en als Cyrano in De Zere Neus van Bergerac van Arjan Ederveen, geregisseerd door Pieter Kramer. Waar hij in 2015 de Zilveren Krekel voor won (de prijs voor indrukwekkendste podiumprestatie in het jeugdtheater) en in 2016 de John Kraaijkamp-musicalaward voor beste mannelijke hoofdrol in een grote musical. En als Bakker in ‘Into the Woods’ naast Lone van Roosendaal als Bakkersvrouw, geregisseerd door Gijs de Lange.

Op de Parade speelde Wart in o.a. De Souffleur, Een pijnlijke avond met Rooyackers, Kamps & Kamps, Debby’s Droom en in Liefde is een Slachtveld samen met Rogier Philipoom.

Hij richtte samen met z’n broer Tim Kamps en Bor Rooyackers de groep Rooyackers, Kamps & Kamps op, waarmee ze in 1998 de jury – en publieksprijs op het Amsterdam Kleinkunstfestival wonnen. Hierna volgden 6 succesvolle voorstellingen met het trio.
Daarna volgden nog 2 voorstellingen als Kamps & Kamps

Verder speelde hij in de series: Van God Los (BNN, 2011) Dokter Tinus (SBS, 2016-heden) Mooiboys (VPRO, 2013) De Kookmytheshow (VPRO 2013) De films: Loenatik te Gek! (2014) en Bennie Stout (2011) en is hij momenteel te zien als Kapitein Bram in de science fiction komedie bij de VPRO: Missie Aarde.

www.wartkamps.nl

CV

Algemeen

Nederlands
Nee
Auto

Opleidingen

Pabo

Copper en Co

WG-Plein 508
1054 SJ Amsterdam
Nederland

Verstuur e-mail