Tim Ost

Video

Foto

Bio

Al van jongs af aan was het entertainen voor mij geen onbekend terrein. Ik stond al van mijn 6 jaar op het podium zangers te imiteren. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik op ieder familiefeest een kleine act moest verzorgen.

Op de leeftijd van 15 jaar kreeg ik de kans om auditie te doen voor een kortfilm. Mijn eerste rol was een feit. Dit was dan ook de eerste keer dat ik in een professionele setting terecht kwam. Daar kwam dan opnieuw de bevestiging dat acteren mij nauw aan het hart ligt.

Tot mijn 18de heb ik wat kleine rollen kunnen spelen voor studenten kortfilms alsook in theaterstukken. De keuze om drama te studeren was dan voor mij ook vanzelfsprekend. Maar doordat het leven van een acteur/artiest zeer onstabiel en onzeker is, had men mij toch aangeraden om eerst een ander diploma te halen.Wat volgde waren jaren van het ‘het zoeken naar’ en ‘het gevoel van gemis’. De kriebel van het artiestenleven was te sterk. Hierdoor kon ik mij moeilijk op andere studies concentreren. In 2009 heb ik de moed bijeengeraapt om opnieuw een toekomst uit te bouwen als acteur. Het was dan tijdens een gastrol op de set van ‘Zone stad’ dat ik met een andere liefde in contact ben gekomen: ‘stuntwerk’

Tot op vandaag heb ik het geluk om mijn grootste passie te kunnen beoefenen. Als acteur voor diverse professionele producties. Gaande van gastrollen tot hoofdrollen in reclamespots, muziekvideo’s tv-series als films.

Het maakt niet uit tegen hoeveel je deuren je bent gelopen. Hoofd omhoog, kin vooruit en blijven gaan. Blijf geloven in wat je doet en omarm al hetgeen je pad kruist.

#nevergiveup

CV

Algemeen

Belg
Nederlands, Frans, Engels, Duits
Ja
Auto

Opleidingen

Full body burns & nakes skin burns

Film

Dark Soil
De Buurtpolitie - het circus
De Buurtpolitie - de tunnel

Televisie

Onder Vuur S03
Into The Night S2
Echte verhalen - De Buurtpolitie

Commercials

Federatie.Notarissen
Knack - Dare to Doubt

Trainingen

Stemacteren
Screen Casting for TV
Stage Combat

Maten

180
Blond
Blauw
43
85