Ted H Keijser

Bio

Na 28 jaar Italie en daaraan voorafgaand 5 jaar Parijs, plus 1 jaar Amerika en 2 x 6 maanden Australie ben ik terug op Honk. Al die jaren ging het om het spel en niet om de knikkers. Dat wil zeggen dat ik, op de een of andere manier, al die jaren of speelde, of creeerde, of regisseerde of les gaf, al is dat laatste niet mijn sterkste kant. Ik laat het liever zien, want zien doet begrijpen.

Omdat ik na mijn opleiding in Maastricht, vervolgopleidingen deed in Blue Lake Ca. en Parijs, en in die opleidingen het accent lag op de fysieke kant van het spel, is dat altijd de motor geweest van mijn werk.

Dit jaar word ik 74 en die motor kan nog wel wat jaartjes mee, die is goed onderhouden, die koester ik. Daarom sta ik nu weer tussen al die andere spelers en speelsters en ben ik klaar voor het spel, als ik mee mag doen.

Voor mijn terugkomst naar Nederland heeft Tazio een nieuwe website voor mij gemaakt http://www.theatermakerted.com“>theatermakerted.com Daar vertel ik wat ik hierboven summier herhaalde, en ook mijn CV is via die website te downloaden.

Graag tot ziens, Ted Keijser.

 

CV

Algemeen

Nederlandse
Italiaans, Frans, Engels, Duits
Nee
Auto

Toneelacademie Maastricht

Maten

176
grijsblond
blauw
50
41
73
33/34
40/41
96
100
100
112
61