Stefanie Van Leersum

Video

Foto

Bio

Voor volledig CV zie www.stefanievanleersum.com

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de toneelacademie Maastricht, acteursopleiding. Daarna speelde ik o.a. bij Toneelgroep Maastricht, de Appel, het Zuidelijk Toneel, Oostpool, Het Nationale Toneel, de Toneelmakerij en Jan Vos. De voorstellingen ‘Mansholt’, en ‘GAS’ van Toneelgroep Jan Vos werden beiden geselecteerd voor het theaterfestival.

Daarnaast speelde ik in televisieseries als ‘Van God Los’, ‘Danni Lowinski’, ‘Flikken Maastricht’, ‘Celblok H’, ‘Tessa’, ‘Project Orpheus’, ‘Smeris’ en telefilm ‘Het Bestand’. Een tijdje speelde ik met veel plezier een vaste rol in de serie ‘Moordvrouw’.

Een hoofdrol in de serie ‘Project Orpheus’ leverde een nominatie op voor een Zilveren Notenkraker (Beste Nieuwkomer). De speelfilm ‘Tonio’ van Paula van der Oest werd ingezonden voor de Oscars en Sevilla (2012) won een gouden kalf.

Vorig seizoen was ik te zien in de voorstelling ‘de Tantes’ van de Toneelmakerij, regie: Paul Knieriem, en komend seizoen zal ik o.a. te zien zijn in ‘Mansholt’ van Toneelgroep Jan vos.

Samen met actrices Carolien Spoor, Jamie Grant en Isis Cabolet run ik Performance Collective Bouillabaisse. Onze voorstellingen ‘Female Rappers’ en ‘B.S. I love You’ stonden o.a. op festivals Down The Rabbithole, Lowlands, Fringe en waren te zien in verschillende clubs. We maken interdisciplinair, immersief theater en maken ook performances op maat voor o.a. hotels, clubs en kledingmerken.

Voor volledig CV zie: www.stefanievanleersum.com

CV

Algemeen

Nederlands
Nee
Auto

Opleidingen

WWLA
Trainingsacteur in het bedrijfsleven: Trainingsacteur in het bedrijfsleven
Toneelacademie Maastricht

Features Creative Management

Nieuwe Kerkstraat 26 A
1018 EB Amsterdam
Nederland
020 6277276

Verstuur e-mail