Steef Verheijen

Video

Bio

Steef Verheijen is acteur, in 2017 studeerde hij af aan de Arnhemse Toneelschool, ArtEZ Hogeschool voor de kunsten.

Steef speelde bij o.a. bij Toneelgroep Oostpool, NTJong en Keesen & Co en werkte samen met Joeri Vos, Nina Spijkers, Vincent Rietveld, Jeroen de Man, Jan Hulst en Kasper Tarenskeen. Hij studeerde af met de voorstelling NOACH en werkte samen met Enzo Coenen aan hun eigen voorstelling getiteld Het Kleine Leed, deze voorstelling was te zien op het Café Theater Festival in Utrecht.

Steef speelde afgelopen jaar in de afstudeervoorstelling Enkele berichten aan het heelal op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij is te zien in de examenfilm The Underground van de Nederlandse Filmacademie en in de examenfilm Meidagen / Days of May van The London Film School.

Steef werkt momenteel als uitvoerend artiest Rijk Troost samen met Enzo Coenen als tekstschrijver en componist aan het debuutalbum Proost! van Rijk Troost. Dit jaar stond Steef als Rijk Troost op het Café Theater Festival met de voorstelling Proost! met Rijk Troost, dit was voor Steef en Enzo een mogelijkheid om Rijk Troost in een theatrale vorm tot leven te brengen.

Naast het werk als acteur is Steef als docent verbonden aan Theaterschool De Toneelmeester te Amsterdam en Vooropleiding Theater Zone 1380 te Weesp.

CV

Algemeen

Nederlands
Bariton
Nederlands
Nee
Auto

Opleidingen

Toneelschool Arnhem (ArtEZ Hogeschool voor de kunsten)

Docent

Docent Vooropleiding Theater Zone 1380
Uitvoering: Vooropleiding Theater Zone 1380
Docent Theaterschool de Toneelmeester
Uitvoering: Theaterschool de Toneelmeester