Sebas Berman

Foto

Bio

Sebas is geboren in Rotterdam. Op 12 jarige leeftijd speelt hij een grote rol in de verfilming van het boek van Theo Thijssen, genaamd: Kees de jongen. Gedurende zijn middelbare school periode is hij kind aan huis bij het Jeugd Theater Huis en speelt hij bij het theatergezelschap O.T. Theater in Rotterdam een seizoen mee. Nadat hij zijn HAVO heeft behaald wordt hij aangenomen aan de toneelacademie in Maastricht, daar studeert hij in 2017 af.
Tijdens zijn studie speelt hij in een aantal TV-projecten, waaronder: Flikken Maastricht, Danni Lowinski, 4JIM (Winnaar beste second screen concept TV beelden 2016), Project Orpheus, LINDATV en de Ludwigs. 
Zijn stages (2016/2017) liep Sebas bij Toneelgroep Oostpool in de voorstelling Kogelvis onder regie van Marcus Azzini, Theatergroep Suburbia in de voorstelling Vijand van ’t Volk onder regie van Albert Lubbers en Watskeburt de Musical (Bostheater producties) onder regie van Peter van de Witte. 
Na zijn afstuderen speelt hij meteen de hoofdrol (Erik Hazelhoff) in de musical Soldaat van Oranje. Daarna speelt hij in de theatervoorstelling Wolk onder regie van Mike Weerts.
Op TV vervult hij één van de grote bijrollen in de TV serie Spangas en speelt hij recent mee in de Netflix productie Toon. 
Verder is hij te zien in de film Het mooiste chickie van het web, Red lights en zal hij binnenkort te zien zijn in de kort film Beter alleen onder regie van Joris Weerts.
In september 2020 zal Sebas meespelen in de voorstelling Verzet onder regie van Johan Verheij in het kader van 75 jaar bevrijding. 

CV

Algemeen

Nederlands
Nee
Auto, Moter

Opleidingen

Toneelacademie Maastricht

Maten

1,88

Ash Agency

Javastraat 188-3
1095DN Amsterdam
Nederland
+31 (0)6 42 10 55 75

Verstuur e-mail