Sebas Berman

Video

Foto

Audio

0:00
0:00
0:00
0:00

Bio

Sebas is acteur, hij studeerde in 2017 af aan de Toneelacademie Maastricht.

Op 12 jarige leeftijd speelt hij een grote rol in de verfilming van het boek van Theo Thijssen, genaamd: Kees de jongen. Gedurende zijn middelbare school periode is hij kind aan huis bij het Jeugd Theater Huis en speelt hij bij het theatergezelschap O.T. Theater in Rotterdam een seizoen mee.

Tijdens zijn studie speelt hij in een aantal TV-projecten, waaronder: Flikken Maastricht, Danni Lowinski, 4JIM (Winnaar beste second screen concept TV beelden 2016), Project Orpheus, LINDATV en de Ludwigs.

Zijn stages (2016/2017) liep Sebas bij Toneelgroep Oostpool in de voorstelling Kogelvis onder regie van Marcus Azzini, Theatergroep Suburbia in de voorstelling Vijand van ’t Volk onder regie van Albert Lubbers en Watskeburt de Musical (Bostheater producties) onder regie van Peter van de Witte.

Na zijn afstuderen speelt hij meteen de hoofdrol (Erik Hazelhoff) in de musical Soldaat van Oranje. Daarna speelt hij in de theatervoorstelling Wolk onder regie van Mike Weerts.

Op TV vervult hij één van de grote bijrollen in de TV serie Spangas en speelt hij mee in de Netflix productie Toon.

Verder is hij te zien in de film Het mooiste chickie van het web, Red lights en zal hij binnenkort te zien zijn in de korte film Nul alleen onder regie van Joris Weerts.

In 2020/2021 speelde Sebas mee in de voorstelling Verzet onder regie van Johan Verheij, was hij te zien in Meisje van Plezier en Thuisfront en is hij de lead in de nieuwe Amstel reclame “drie vrienden”.

Download zijn CV hier: https://ashagency.amsterdam/wp-content/uploads/2021/01/Sebas-Berman.pdf

CV

Algemeen

Nederlands
Ja
Auto, Motor

Opleidingen

Toneelacademie Maastricht

Maten

1,88
Donker blo
Blauw
50
44
84
W32L34

Ash Agency

Boeroestraat 46
1095VS Amsterdam
Nederland
0624832755

Verstuur e-mail