Saïda Fakher

Video

Foto

Audio

0:00
0:00

Bio

Saïda Fakher is een Marokkaans-Nederlandse, veelzijdige en gepassioneerde actrice met een indrukwekkend portfolio. Haar talent en toewijding aan haar ambacht hebben haar in korte tijd doen opvallen in de entertainmentindustrie. Ze is actief in Nederland, Hollywood, Toronto en London.

Saïda’s passie voor diversiteit en inclusiviteit is een rode draad in haar werk. Ze gelooft sterk in de kracht van verhalen die verschillende perspectieven belichten en maatschappelijke thema’s aanroeren. Deze zomer zal ze op de set staan en een rol vertolken in de nieuwe bioscoop film “Zwijgrecht” van Jelle Posthuma. 

Naast haar acteercarrière heeft Saïda zich ook bewezen als scenarioschrijver en producent. Het script “Unlikely Sisterhood”, mede geschreven door Sanne Stikkel, is opgepikt in Hollywood. Daarnaast wordt momenteel een unscripted tv show gepitcht op Banff in Canada en is ze bezig met de afronding van een nieuwe Hollywood feature film genaamd “Disinformation.” Ze heeft een scherp oog voor verhalen die impact maken en zet zich in voor het ontwikkelen van originele en uitdagende content.

Met haar positieve energie, professionaliteit en toewijding is Saïda een waardevolle partner voor elk project. Ze streeft ernaar om samen te werken met gelijkgestemde professionals die streven naar artistieke excellentie en het vertellen van betekenisvolle verhalen. Ze blijft zichzelf uitdagen, groeien en streven naar nieuwe hoogten in haar vak.

Blijf op de hoogte van Saïda’s nieuwste projecten en ontwikkelingen door haar te volgen op social media @SaidaFakher of kijk op www.saidafakher.com