Rochelle Deekman

Video

Bio

Opleiding
In 2015 studeerde Rochelle af aan de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens haar opleiding speelde ze onder meer in Onontdekt van Theatergroep ZEP, de afstudeervoorstelling Vrije val van Margijn Bosch en in Onder het Melkwoud van Hans van den Boom.

Theater
In 2016 was ze te zien in de live performance How Can We Know the Dancer From the Dance op station Utrecht Centraal en in 2017 speelde ze in Ifigeneia van NTjong. Bij Maas theater en dans was Rochelle in 2014 te zien in Voorjaarsoffer en in seizoen 18/19 in De jokkebrokker. Met Voorjaarsoffer speelde zij ook op internationale jeugdtheater festivals. In seizoen 19/20 te zien als Koningin in Ruimtevlucht van Het Houten Huis en Holland Opera en in de voorstelling A Plastic state of mind.
 
Televisie
Rochelle was te zien in verschillende series en films op televisie. Zo was ze te zien in de tv-series Alleen op de wereld, Motief voor moord, Icarus, Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam. Ook verscheen ze in de korte films Kans van Fillhouse producties en Pianissimo van Raymi Sambo.

CV

Algemeen

Nee

Opleidingen

Toneelschool Utrecht